کد خبر 144961
۲۶ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۷

شهادت بالاترین مقام و مرتبه است

شهادت بالاترین مقام و مرتبه است

حیات:نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: شهدا افرادی هستند که عاقلانه عمل کرده و در اعتلای حق و ابطال باطل معامله خوبی کردند. شهدا به فیض شهادت رسیدند، چون شهادت بالاترین مقام است.

به گزارش پایگاه خبری حیات، آیت‌الله سید علیرضا عبادی در دیدار با جمعی از رزمندگان لشکر ویژه شهدا و همرزمان شهید سرلشکر محمود کاوه اظهار داشت: سرمایه‌ انسان عمر او است و باید بداند چگونه آن را سپری کند تا سود برد.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی افزود: هر کس با غیرخدا معامله کند یعنی با هیچ معامله می‌کند. دنیا محل آزمایش است و افراد به گونه‌های مختلف آزمایش می‌شوند.
وی در ادامه گفت: گاهی انسان عمر خود را به آن چیزی می‌فروشد که دستاورد او بوده است؛ اگر عمرش همچون قارون بوده، و عمر خود را در واقع به باطل فروخته و هیچ برایش سود ندارد چون داشته‌هایش حرام، دزدی، اختلاس و بی عدالتی است که به درد آخرت نمی‌خورد.
عبادی بیان کرد: گاهی سرمایه‌داران دیوانه با تفکر لیبرالی پز می‌دهند و جنون آمیز قیافه می‌گیرند و این افراد لذت کاذب می‌برند در حالی که همه می‌دانند که ما در بهر‌ه‌برداری از عالم محدودیت داریم.
امام جمعه بیرجند گفت: شهدا افرادی هستند که عاقلانه عمل کرده و در اعتلای حق و ابطال باطل با خدا معامله خوبی کردند. شهدا به فیض شهادت رسیدند، چون شهادت بالاترین مقام و مرتبه است؛ اما هدف نیست بلکه در راه هدف قرار دارد.

برچسب‌ها